About

De CuliPerslunch is hét jaarlijkse persevent voor foodjournalisten, bloggers en influencers op het gebied van eten & drinken. Een unieke gelegenheid om je foodmerk op originele, impactvolle manier live onder de aandacht te brengen bij de top van foodmedia in Nederland. Via workshops, demo’s en proeverijen krijgt de pers de kans om producten daadwerkelijk te proeven en uit te proberen

Op maandag 6 april 2020 vindt de elfde editie plaats. De opkomst is ongekend hoog. Elk jaar schrijven zich meer dan 150 foodjournalisten en bloggers in, de crème de la crème van foodschrijvend Nederland.

De organisatie is in handen van foodjournalist Marcus Polman (o.a founder FavorFlav.com, jurylid MasterchefHolland, auteur kookboeken) en Pitch PR, gespecialiseerd in food, drinks, FMCG en hospitality. Kortom: een ‘media-marktplaats’ waar foodmerken en media elkaar op een originele, persoonlijke manier treffen en je je contacten met de belangrijkste foodmedia en foodjournalisten kunt aanhalen.