Exposanten

Inschrijving is mogelijk voor vernieuwende merken (food & drinks & hospitality) en hun pr-bureaus. Deelname kan op 2 verschillende manieren:

  1. Op één van de zestien volledig uitgeruste kookeilanden. Deze zijn bedoeld voor presentaties, proeverijen en demo’s, waarbij gebruik kan worden gemaakt van professionele kookfaciliteiten.
  2. Deelname met een stand op de Foodplaza, middels een productpresentatie met een marktkraam (circa 2 meter x 1 meter) of desgewenst een eigen unit (geen kookfaciliteiten). De organisatie zorgt voor de basis-styling en faciliteiten. Klik hier voor een impressie van eerdere edities.

Het aantal plekken is gelimiteerd. Selectie van producten en invulling van de presentaties vinden plaats in overleg en na akkoord van de organisatie. Wij denken graag mee over creatieve presentatie en over relevante invalshoeken voor je nieuws, inclusief het koppelen van merken aan eventuele gastchefs. Merken hebben de mogelijkheid om producten mee te geven in de inmiddels legendarische ‘Culiperslunch Foodiebag’ die journalisten na afloop mee naar huis krijgen.

Geïnteresseerd? Stuur een email naar marcus@nieuweharing.nl en dan sturen we je de tarieven.

Deadline voor inschrijving is donderdag 1 september 2022.

(Oud) deelnemende brands

FMCG

Food Startups

Drinks

Producenten

Koken

Culinaire uitgevers

Wines & Spirits