Gastchefs

Naast mooie inspirerende merken weten ook topchefs ons evenement goed te vinden als zij een nieuw boek willen presenteren of een voorproefje willen geven van een nieuw restaurant. Topchefs met Michelinsterren en ook bekende televisiekoks komen graag koken voor de pers.

Vaak koppelen wij een merk aan een bekende chef om zo het nieuwe product op een kookeiland verdere lading te geven.

In vorige edities werkten wij samen met o.a.:

 

Angelique Schmeinck

chef-kok

Nederland telt slechts twee vrouwelijke meesterkoks en één daarvan is Angélique Schmeinck. Angélique is bekend van 24 kitchen en ze schreef het kookboek Swingen in de keuken.

Alain Caron

chef-kok

Naast het exploiteren van zijn restaurant en café is hij te zien in de televisieprogramma’s als Keuringsdienst van Waarde, MasterChef Nederland en BinnensteBuiten. Ook heeft hij veertien kookboeken op zijn naam staan.

Peter Lute

Chef-kok en ondernemer

In 2016 vormde Peter Lute zijn restaurant om tot de huidige Kruidfabriek. Daarna volgden evenementlocatie Explore by LUTE, hotelrestaurant ARC by LUTE en Soundbites by LUTE.

Mathijs Vrieze

Healty chef- en TV-kok

Zijn passie is om te koken met Verde producten. Hij heeft de boeken Combi-pack Lekker eten en gezonder afvallen en Lekker en gezond koken met Mathijs / druk 4 geschreven. 

Niven Kunz

Chef-kok

Niven Kunz is een Nederlandse chef-kok die in twee verschillende restaurants een Michelinster toegekend kreeg voor zijn werk als kok. In de periode 2006-2009 werkte hij in met restaurant ’t Raethuys in Wateringen, en sinds 2010 heeft hij een Michelinster met restaurant Niven in Rijswijk.

Jord Althuizen

Chef-kok

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. 

Ron Blaauw

Chef- en tv-kok

Hij is bekend van zijn restaurant Ron Blaauw Sofitel Bridges Restaurant in Amsterdam en
Blaauw On Fifth
Daarnaast is hij ook te zien als Topchef in het tv-programma Jr. MasterChef.

Edwin Vinke

Chef-kok

Edwin Vinke heeft in 1993 in Zeeland een restaurant geopend genaamd de De Kromme Watergang. Hij doet dit samen met zijn vrouw Blanche Vinke. 

Schilo van Coevorden

Chef-kok

Hij zette Blakes en The Dylan op en is nu executive chef van het Conservatorium Hotel, in Amsterdam met het Japanse restaurant Taiko.

Luc Kusters

Chef-kok

Topchef Luc Kusters is eigenaar van sterrenrestaurant Bolenius in Amsterdam, mede oprichter van Dutch Cuisine en SVH Meesterkok.

Pascal Jalhay

Chef-kok

Chef-kok Pascal Jalhay brengt ode aan Indische keuken. Hij heeft ook een boek uitgebracht genaamd: Baru Belanda, een ode aan de Indische keuken.

Mike Stuart

SEO

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.